<p>Janine Kock (links) &nbsp;en Juli&euml;tte Hofman ondertekenen de overeenkomst op een Schabracq bankje in Engbergen.<br><br></p>

Janine Kock (links)  en Juliëtte Hofman ondertekenen de overeenkomst op een Schabracq bankje in Engbergen.

(Foto: Roel Kleinpenning)

Gemeente en Stichting Toerisme Recreatie Oude IJsselstreek (STROIJ) ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

  Nieuwsflits

Oude IJsselstreek - Eind november 2020 is de Stichting Toerisme Recreatie Oude IJsselstreek (STROIJ) opgericht. Het is de nieuwe toeristische organisatie in onze gemeente die als opvolger van de VVV Oude IJsselstreek gezien kan worden. 

De gemeente werkt samen met deze stichting en heeft daartoe in een overeenkomst de afspraken voor 2021 vastgelegd. 

Op woensdag 31 maart vond de ondertekening plaats. Janine Kock (wethouder) en Juliëtte Hofman (voorzitter STROIJ) hebben hun handtekening onder de overeenkomst gezet. 

STROIJ gaat zich samen met toeristische ondernemers dit jaar bijvoorbeeld bezighouden met versterking van de samenwerking en gaat aan de slag met thema’s zoals netwerkontwikkeling, organisatie van bijeenkomsten en een kijkje bij elkaar in de keuken. 

Daarnaast wordt gestart met een nulmeting en inventarisatie voor de productontwikkeling die een basis vormt voor de activiteiten voor 2022 en verder. 

“We hebben in Oude IJsselstreek uniek industrieel erfgoed, de Oude IJssel en prachtige natuur. We willen daarom de kansen en mogelijkheden van onze mooie groene grensgemeente benutten om toerisme en recreatie een extra impuls te geven. We zijn blij om samen met deze nieuwe stichting toerisme en recreatie nog meer handen en voeten in onze gemeente en de regio te geven”, aldus wethouder Janine Kock.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden