Janine Kock rijdt langs de expo-to-go.
Janine Kock rijdt langs de expo-to-go. (Foto: Roel Kleinpenning )

Ode aan de DRU

  Nieuwsflits

Wethouder Janine Kock reed vrijdag met haar auto een enorme poster aan flarden en opende daarmee onze nieuwe drive-thru 'Ode aan de DRU'.
Vanuit de auto kun je een route afleggen in de SSP hal langs acht presentaties, die samen een ode brengen aan de Huttekeerls. Naast grote foto’s en objecten kunnen de bezoekers via QR-codes op hun telefoon meer uitleg horen. De expo-to-go is samengesteld in samenwerking met het Nederlands IJzermuseum.

“De expo-to-go is een geweldige manier om veilig vanuit je auto een lekker hapje eten af te halen in de SSP hal, terwijl je je onderdompelt in de historie van de DRU”, zegt directeur Juliëtte Hofman van het DRU Industriepark. Het is een indrukwekkende visuele presentatie over de geschiedenis van ons prachtige terrein, ondersteund door audiofragmenten die zijn ingesproken door oud-medewerkers én huidige medewerkers van de DRU. Deze audiofragmenten speel je af op je telefoon en vertellen je de smeuïgste anekdotes terwijl je langs de verschillende presentaties rijdt." (foto: Roel Kleinpenning)

Meer berichten