<p>Schoolplein Meeander in Heelweg.</p>

Schoolplein Meeander in Heelweg.

(Foto: PR)

Inzameling oud ijzer voor De Meeander Heelweg

  Nieuwsflits

HEELWEG - Al 24 jaar wordt er door de oudervereniging van basisschool De Meeander Heelweg in maart oud ijzer ingezameld. Ook dit jaar zal er weer oud ijzer worden ingezameld op zaterdag 13 maart

Op het terrein van loonbedrijf Freriks te Heelweg staan containers waar het oud ijzer ingezameld wordt.

De coronarichtlijnen worden hierbij in acht gehouden. Brengers zijn welkom van 9.30 tot 15.00 uur. 

Is de hoeveelheid oud ijzer te groot, te zwaar of te veel, dan kunnen de vrijwilligers het ook ophalen. Neem dan even contact op met Gerben Toebes (06-22246536). 

Naast oud ijzer, kunnen ook andere metalen, elektromotoren, elektriciteitsdraad , accu’s e.d. worden gebracht of worden opgehaald. 

De opbrengst van het oud ijzer wordt volledig besteed aan de kinderen van de school. Denk aan de aanschaf van speelmaterialen, maar ook aan het organiseren van activiteiten. Elk kind kan aan de extra activiteiten mee doen doordat met het opgehaalde geld de ouderbijdrage voor de ouders laag gehouden wordt. Van het geld dat afgelopen jaar is opgehaald is een nieuw schoolplein gerealiseerd. 

Wie gedurende het jaar oud ijzer heeft, kan dat brengen in een oud ijzercontainer bij Aannemersbedrijf De Horste-Hogenkamp, Entinkweg 12a te Heelweg. Daar staat permanent een container voor oud ijzer en accu’s. Ook die opbrengst komt ten goede aan de kinderen van de school.

Meer berichten