AfhaalBieb en online bibliotheek blijven open | Oude IJsselstreek Vizier


Foto:

AfhaalBieb en online bibliotheek blijven open

  Nieuwsflits

Oude IJsselstreek - Vanwege de verlengde coronamaatregelen, blijft de Bibliotheek tot en met 15 maart gesloten.

De online Bibliotheek is gelukkig altijd geopend, meldt een woordvoerder. “Als lid van de Bibliotheek, kunt u ook e-books en luisterboeken via www.onlinebibliotheek.nl lenen. U kunt inloggen met het nummer op uw bibliotheekpasje. Lukt het downloaden van de e-books of luisterboeken niet? Neem dan contact op met het Servicebureau via 088-0062929. U kunt als bibliotheeklid via de online Bibliotheek ook gratis gebruik maken van de TijdschriftenBieb, een app waarin u tijdschriften kunt lezen. Daarnaast kunt u op www.achterhoeksepoort.nl met diverse digitale bronnen de Bibliotheek in huis halen! Ook vindt u daar een uitgebreid aanbod van cursussen voor uw persoonlijke ontwikkeling.”

Voorkeur aan een papieren boek? Tot en met 15 maart is de AfhaalBieb bij alle vestigingen iedere maandag, woensdag en vrijdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. “Bij de AfhaalBieb kunt u van tevoren besteld leesmateriaal afhalen en uitgelezen materiaal retourneren. U ontvangt een bericht wanneer u het bestelde materiaal kunt komen afhalen. Wanneer u niet precies weet welke titels te reserveren, kan de Bibliotheek ook een verrassingstasje voor u samenstellen. Is het voor u niet mogelijk om naar een van de vestigingen te komen? Geef dit dan ook telefonisch door, dan gaat de Bibliotheek op zoek naar een mogelijkheid om de bestelling bij u aan huis te bezorgen.”

De Bibliotheek moet de deuren voorlopig nog even dicht houden. De cursussen Klik&Tik en de cursus Smartphone worden daarom doorgeschoven naar een moment waarop de Bibliotheek weer open is.

Heeft u een online account? Reserveer dan via Mijn Bibliotheek of de Iguana app. Of leen uw boeken bij de online Bibliotheek! Op de momenten dat de AfhaalBieb geopend is, kunt u ook telefonisch een bestelling plaatsen van het leesmateriaal dat u wilt lenen. Iedere vestigingen heeft daarvoor een eigen telefoonnummer:

Bibliotheek Aalten                         088-0062950

Bibliotheek Dinxperlo                 088-0062951

Bibliotheek Gendringen                088-0062955

Bibliotheek Terborg                 088-0062953

Bibliotheek Ulft                                088-0062952

Bibliotheek Varsseveld                 088-0062954

Meer informatie

Via www.achterhoeksepoort.nl, de Facebookpagina en de nieuwsbrief van de Bibliotheek Achterhoekse Poort blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden