Ans van Remmen 40 jaar op De Woelwaters | Oude IJsselstreek Vizier


<p>Spandoek voor juf Ans van Remmen.</p>

Spandoek voor juf Ans van Remmen.

(Foto: )

Ans van Remmen 40 jaar op De Woelwaters

  Nieuwsflits

Ulft - Op vrijdag 12 februari was het dubbel feest op Obs de Woelwaters in Ulft: Carnaval én het 40-jarig jubileum van juf Ans van Remmen. 

Juf Ans werd ontvangen met bloemen, trakteerde alle kinderen op iets lekkers en werd in alle groepen in het zonnetje gezet. Na de pauze genoten leerkrachten en leerlingen van een speciale aflevering van ‘The Masked Singer’ waaraan alle leerkrachten (inclusief Ans) deelnamen. 

Op 1 januari was het maar liefst 40 jaar geleden dat Ans startte op onze school. Het was niet haar allereerste baan in het onderwijs; juf Ans werkte daarvoor een aantal jaren in Lelystad. 

Ans staat bekend als een enorm betrokken en bevlogen juf die niet op een uurtje meer of minder kijkt. Kunst en Cultuur staan hoog in het vaandel. Als bestuurslid van ‘Kick’, weet Ans niet alleen de kinderen van De Woelwaters, maar alle kinderen van de gemeente Oude IJsselstreek warm te maken voor de kunstvakken en het cultureel erfgoed. Daarnaast weet Ans haar leerlingen steeds weer te boeien met prachtig thema-onderwijs vol aansprekend materiaal en excursies.
Op dit moment maakt Ans zich in alle groepen verdienstelijk als vaste invalkracht van de school. Haar jarenlange ervaring en flexibiliteit komen hierbij goed van pas. Het is fantastisch om te zien hoe makkelijk Ans switcht tussen onder- midden en bovenbouw en daarbij écht oog heeft voor ieder kind.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden