Nieuw: Ketting Kledingruil in Ulft en omgeving | Oude IJsselstreek Vizier


Kleding.
Kleding. (Foto: Pixabay)

Nieuw: Ketting Kledingruil in Ulft en omgeving

  Nieuwsflits

Ulft - In de Ketting Kledingruil vormen mensen met elkaar een ketting waarin ze kleren met elkaar ruilen. Op de route rouleren een aantal tassen met kleding. 

De Ketting Kledingruil is een duurzaam initiatief dat is gestart in Amsterdam. De Ketting Kledingruil voor Ulft en omgeving is een initiatief van Olaf en Carmen Molenaar die op hun website www.gelukkigmetminderspullen.nl actief zijn op het gebied van duurzaamheid. 

Mensen die interesse hebben om mee te doen, vinden meer informatie op de website www.gelukkigmetminderspullen.nl en sturen een mail naar carmen.molenaar@gmail.com om zich op te geven. Carmen: “We hebben een paar prachtige duurzame tassen gekocht die we graag vullen met mooie kleding die je zelf niet meer draagt. Maar we kunnen pas starten als zich voldoende mensen aanmelden. Het kost je helemaal niets, het is nauwelijks moeite, coronaproof, dus waarom eigenlijk niet?”

Regels

Er gelden wel regels aan de Ketting Kledingruil. Zo moet alle kleding fris gewassen zijn en zijn verwassen, gepilde, gevlekte of kapotte items niet welkom in de tas. Mensen uit Ulft, Varsselder, Gendringen, Silvolde, Terborg en Etten kunnen meedoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden