<p>Jan-Willem Boezel, Marjolein Boezel, Ronald Ruesink, Dirk Jan van den Hout en Alexander van den Hout - (bron: Van Raam) </p>

Jan-Willem Boezel, Marjolein Boezel, Ronald Ruesink, Dirk Jan van den Hout en Alexander van den Hout - (bron: Van Raam)

(Foto: )

Van Raam breidt uit naar Polen

  Nieuwsflits

Varsseveld - Van Raam heeft een fabriek in Wykroty (Polen) overgenomen om aan de grote vraag naar aangepaste fietsen te kunnen voldoen.

De fabriek in Wykroty (750 kilometer vanaf Varsseveld), net over de Duitse grens bij Görlitz/ Dresden is 6.500 vierkante meter groot en staat op een grondstuk van ongeveer vijf hectare. Deze fabriek was tot voor kort van Royal Lovink Industries uit Terborg.

Maandag 14 december was het tekenmoment en hebben de directies van Van Raam en Lovink de handtekeningen gezet. De officiële naam wordt Van Raam International Sp. Z o.o. Ook heeft Van Raam International een eigen logo.

Dirk Jan van den Hout (directeur Lovink) is blij dat het pand in Polen wordt overgenomen door een Achterhoeks bedrijf (net als Lovink) en heeft voor de directieleden van Van Raam een mooi pakketje samengesteld. Naast het pand wordt ook een deel van het personeel overgenomen door Van Raam.

Ook de directie van Van Raam (Marjolein Boezel, Jan-Willem Boezel en Ronald Ruesink) is blij met deze grote stap. Het pand in Varsseveld van 13.500 vierkanter meter waar Van Raam sinds 2019 zit is door de grote vraag naar aangepaste fietsen al weer te klein geworden, dus Van Raam was op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden.

Directie Van Raam: “We zijn erg blij met deze grote stap en denken hiermee de extreme vraag naar Van Raam fietsen wereldwijd aan te kunnen. De Van Raam cultuur, werkwijze en werkgelegenheid blijft in Varsseveld. De groei wordt mede gefaciliteerd vanuit Polen”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden