CV De Foekepot introduceert Foekepodcast


De huidige Prins Silvius de 61ste en zijn Adjudant Johan nemen afscheid in de Foekepot studio
De huidige Prins Silvius de 61ste en zijn Adjudant Johan nemen afscheid in de Foekepot studio (Foto: Lars Timmermans)

CV De Foekepot introduceert Foekepodcast

  Nieuwsflits

Silvolde - Recent hebben de carnavalsverenigingen in de regio besloten een streep te zetten door het carnavalsseizoen. Daaronder ook CV De Foekepot uit Silvolde.

Voor deze vereniging is het echter onmogelijk om stil te blijven zitten en niets te doen. Alle creativiteit werd gemobiliseerd om de gasten die zij normaal tijdens de 11e van de 11e in hun residentie ontvangen toch iets ‘Foekepot waardigs’ te kunnen bieden. Op 7 november wordt om 20.11 de allereerste Foekepodcast uitgezonden.

Via www.foekepodcast.nl krijgt de kijker een afwisselend programma voorgeschoteld van ruim een uur. Veel is nog geheim, maar het is al wel duidelijk dat er geen nieuwe Prins & Adjudant wordt gepresenteerd. “Dat heeft geen enkele zin”, aldus voorzitter Lars Timmermans. “Carnaval bij De Foekepot is een breed gedragen feest, van jong tot oud. We organiseren prachtige evenementen en die belevenis kunnen we een nieuw Prinsenpaar dan niet bieden. Vandaar die keuze.”

Het programma op 7 november biedt een sprankelende mix van optredens. Van zang en dans tot een lach en een traan. Deels live in de Foekepot studio en deels vooraf opgenomen. De vereniging zorgt zelfs voor een natje en een droogje. Via hun Foekepop-up store worden heerlijke hapjes en drankjes verkocht om de voorstelling thuis zo aangenaam mogelijk te beleven. De voorzitter was bij een deel van de opnames aanwezig. “Ga zeker kijken. Je krijgt spijt als je het niet doet. Onze medewerkers verdienen een groot publiek.”

Meer berichten