Firma Weijland en Jaap Kater’s Vrijstaal presenteren ‘De MachineMan’


<p>Jack Weijkamp in actie. (foto: Albert Bartelds)</p>

Jack Weijkamp in actie. (foto: Albert Bartelds)

(Foto:Albert Bartelds )

Firma Weijland en Jaap Kater’s Vrijstaal presenteren ‘De MachineMan’

  Nieuwsflits

ULFT – MachineMan woont en werkt in zijn werkplaats samen met Vis. Nee, hij slaapt niet. Hij produceert speelse apparaten, tegendraadse humeuren en gedachten. En stof, veel stof. Ondertussen bekommert hij zich om zijn buurtbewoners. Zijn vrouw? Die is weg. Toch?

 De uit Ulft afkomstige acteur Jack Weijkamp van Firma Weijland en Kater’s Vrijstaal spelen in het indrukwekkende werk van beeldhouwer Jaap Kater. De ruige industriële SSP hal op het DRU Industriepark in Ulft is hiervoor als bijzondere locatie zeer geschikt. “De MachineMan löt snorren krullen en de harten wat harder bonksen”, aldus Weijkamp.


De voorstelling is op vier dagen te zien, van donderdag 12 tot en met zondag 15 november, telkens voor maximaal 30 bezoekers. Op donderdag, vrijdag en zaterdag begint het optreden om 20.00 uur, op zondag zijn er shows om 11.30 en 14.30 uur. Kijk voor beschikbaarheid op de website van het DRU Industriepark. Kaarten kosten 18,25 euro en reserveren is verplicht. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.

Meer berichten