Vlnr: Rob Meijer, Nicole Ketelaar en Marloes Ketelaar van de Stichting Femke Beats Lyme en Peter Ketelaar.
Vlnr: Rob Meijer, Nicole Ketelaar en Marloes Ketelaar van de Stichting Femke Beats Lyme en Peter Ketelaar. (Foto: Riny Keletaar)

Cheque voor stichting Femke Beats Lyme

  Nieuwsflits

Zaterdagmorgen werd het stichtingsbestuur van de stichting Femke Beats Lyme verzocht om aanwezig te zijn op het dorpsplein te Etten. Voor de dorpspomp werd de cheque van 1.600 euro door Peter Ketelaar overhandigd aan het stichtingsbestuur. De stichting zamelt geld in om behandelingen te bekostigen die lymepatiënt Femke Meijer uit Netterden moet ondergaan en die veelal niet vergoed worden door de zorgverzekering.

In het voorjaar en de zomer heeft Peter Ketelaar groepen mensen (maximaal negen per keer) meegenomen op de zondagmorgen, om op de fiets het ultieme zondagmorgen gevoel te ervaren. Het vertrek was altijd klokslag 6.00 uur en zo werd dan begonnen aan een prachtige rit rondom de Heerlijckheid Etten. Iedere tocht was circa 35 tot 40 kilometer en na afloop werd er een stevige bak koffie bij Peter thuis gedronken. Ook voor het komende voorjaar/zomerdag wil Ketelaar deze tochten weer organiseren. Deelname kost 25 euro en uiteraard is ook volgend jaar het volledige bedrag weer voor de stichting Femke Beats Lyme. Opgeven kan alleen via Facebook Messenger pagina van Peter Ketelaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden