<p>Vlnr: Mauriche Ebbers, Gonny Pastoor, Frank Hageman, Niels Berendsen en Titus Aaldering.&nbsp;</p>

Vlnr: Mauriche Ebbers, Gonny Pastoor, Frank Hageman, Niels Berendsen en Titus Aaldering. 

(Foto: )

Nieuwe jacks voor leden van Ettens Mannenkoor

  Nieuwsflits

Etten - Het is 1913 als in Etten het Ettens Mannenkoor (EMK) wordt opgericht met als thuisbasis (en dat na 107 jaren nog steeds) café en zalencentrum Köster in Etten.

Met gemiddeld 115 actieve leden geldt het koor als een groot muzikaal gezelschap, dat op maandagavond steevast oefent onder de bezielende begeleiding van eerste dirigent Nick Moritz. In Armanda ten Brink heeft het koor een tweede dirigent, tevens pianiste, vocal stem coach en soliste in huis.
Het koor is altijd passend gekleed bij ieder optreden. Jan Veldhorst in Terborg zorgde altijd voor dit gebeuren. Toen Jan stopte met zijn bedrijf was de kledingcommissie op zoek naar een goede vervanger. Iemand die liefde voor het vak heeft, goed kan adviseren en ook bereid was om de reservekostuums te beheren en de nieuwe leden van een passend kostuum te kunnen voorzien.

Titus Aaldering benaderde Frank Hageman en de twee mannen gingen aan de koffie. Een mooie samenwerking tussen Gilsing Herenmode en het Ettens Mannenkoor was het gevolg.

Club van Honderd

De Club van Honderd bestaat uit trouwe supporters en grote fans van muziek die het Ettens Mannkoor een warm hart toedragen. Voor een bijdrage krijgen zij voorrang bij optredens, VIP-behandelingen en gratis toegang tot speciale concerten. Van deze bijdrage kan het EMK scholingsprojecten maar ook de aanschaf van nieuwe kleding bewerkstelligen. Dat is nu ook weer een feit.

De vorige jacks waren aan vervanging toe en Frank Hageman heeft alle 117 leden opgemeten en voor ieder lid een passend softshell jack besteld.

Het Ettens Mannenkoor heeft leden uit de hele regio. Interesse om mee te zingen, loop gerust eens binnen op maandagavond vanaf 19.45 uur bij zaal Köster in Etten. Het jongste lid is 21 jaar en de oudste mag gerust 90-plus zijn, zolang je maar van zingen en gezelligheid houdt.

www.ettensmannenkoor.nl

Meer berichten