<p>Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap, en Juli&euml;tte Hofman, directeur van DRU Industriepark.</p>

Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap, en Juliëtte Hofman, directeur van DRU Industriepark.

(Foto: )

Rabobank Graafschap en DRU Industriepark verlengen partnership

  Nieuwsflits

Ulft - Onlangs ondertekenden Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap, en Juliëtte Hofman, directeur van DRU Industriepark, de verlenging van het partnership. 

De samenwerking wordt verlengd voor een periode van twee jaar. Enneman: “Rabobank draagt cultuur een warm hart toe. DRU Industriepark is voor ons een betrouwbare partner waarmee we samen de cultuur in de Achterhoek verder versterken.” Een onderdeel van het partnership is het organiseren van een tweetal maatschappelijke evenementen. Ook blijft Rabobank naamgever van de theaterzaal.

Het DRU Industriepark is een plek die mensen trekt. Al eeuwenlang. Hofman: “DRU Industriepark en Rabobank Graafschap streven hetzelfde doel na, namelijk de Achterhoek leefbaarder maken. Met ons partnership kunnen we hier samen een bijdrage aan leveren. Wij zijn verheugd dat Rabobank Graafschap een belangrijke partner blijft van ons park. Met alle ambities die we hebben om het DRU Industriepark de komende jaren verder door te ontwikkelen, is het fijn dat Rabobank haar maatschappelijke en culturele positie hiermee onderschrijft.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden