<p>Bistro Ouhrlokaal.</p>

Bistro Ouhrlokaal.

(Foto: Monique Banning Fotografie)

Bistro Ouhrlokaal opent deuren

  Nieuwsflits

ULFT – Bistro Ouhrlokaal opent op vrijdag 16 oktober de deuren. In het sfeervolle Ouhrlokaal, gevestigd in het Ketelhuis op het DRU Industriepark, is het petit-restaurant drie dagen in de week geopend.

“Het Ouhrlokaal, zo prachtig gelegen aan het water, wordt veel gebruikt voor feesten en partijen. Iedereen is enthousiast over deze locatie, daarom beginnen we dit najaar met de bistro. De eerlijke en duidelijke kaart kent een lokale invulling in een ongedwongen sfeer”, zegt Monique Spijker, manager horeca op het DRU Industriepark.

Daar waar het Schaftlokaal het grand café is voor elk moment van de dag, wordt de bistro het restaurant waar op vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur genoten kan worden van een driegangen keuzemenu, en op zondag vanaf 14.00 uur van de borrelkaart.

De bistro kent een Franse touch met Achterhoekse invulling. Zo worden er Franse wijnen geschonken, maar ook de prijswinnende mousserende witte wijn van wijngaard ‘t Oerlegoed. Daarnaast gebruikt de chef producten van groentekwekerij Smits uit De Heurne, geitenkaasboerderij De Brömmels uit Woold, ijsboerderij De Steenoven uit Hummelo en kaasboerderij Weenink uit Lievelde.

Reserveren kan via de website: hetschaftlokaal.nl/bistro of telefonisch via 0315-820201.

Het Ouhrlokaal kan nog steeds gereserveerd worden voor bruiloften of andere feesten en bijeenkomsten. Informatie: verhuur@dru-industriepark.nl of 0315-820203.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden