Scène uit ‘Over een kleine mol die wil weten wie er zijn kop gepoept heeft’.
Scène uit ‘Over een kleine mol die wil weten wie er zijn kop gepoept heeft’. (Foto: Christiaan Bloem)

Kindertheater over een kleine mol die wil weten wie er zijn kop gepoept heeft

  Nieuwsflits

ULFT – Als mol bovengronds komt om te kijken of de zon al op is, wordt er plotseling op zijn kop gepoept…

Deze hilarische kindervoorstelling van theatercollectief Meneer Monster is op zondag 11 oktober om 11.00 uur te zien in de theaterzaal op het DRU Industriepark.

In zijn zoektocht naar de dader van deze wandaad ontmoet mol allerlei wonderlijke dieren die hem duidelijk maken dat zij het in elk geval niet waren. Maar dan zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

De voorstelling ‘Over een kleine mol…’ is een bijna woordloze slapstickvoorstelling voor kinderen van 2 jaar en ouder, bekend van het wereldberoemde boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meneer Monster is een jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Zo speelde het gezelschap onder meer ook ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’.

Entreekaarten kosten 11 euro. Om iedereen op een veilige manier te laten genieten van dit evenement, zijn maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar en is reserveren verplicht. Dat kan telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden