Escaperoom Terborg breidt uit

  Nieuwsflits

Terborg - Wat doe je als je te horen krijgt dat de escaperoom dicht moet vanwege het coronavirus? Die vraag kwam op het pad van vier studenten uit de omgeving van Terborg. Maar ze hebben niet stilgezeten. Het resultaat: Escaperoom Terborg is twee escaperooms en diverse arrangementen rijker. 

Begin januari kregen Jaap, Jimmy, Siemen en Yorick de sleutel van Escaperoom Terborg in handen. Nadat ze twee maanden open waren, kwam ook voor hen het slechte nieuws dat ze de escaperoom moesten sluiten. Vanaf dat moment zijn ze bij elkaar gaan zitten om het plan ‘Twee nieuwe escaperooms’ werkelijkheid te laten worden. Na lang te hebben nagedacht ging deze zomer de eerste verf op de muren.

Na drie maanden word je tijdens het spelen van ‘A very (c)old case’, ‘Verdwenen op zolder’ of ‘De bar der verleiding’ helemaal meegenomen in de sfeer van herberg ‘t Swaentje. Maar je kunt hier niet alleen terecht voor een escaperoom, ook voor een compleet bevrijdend arrangement ben je hier aan het goede adres. Samen met De Roode Leeuw, TB-Events, Van der Eem, 1 met de Jas Aan, Lunchroom Met Liefde en IJssalon Daisy’s zorgen deze vier heren voor een gruwelijk uitje. 

Eén vloek, drie kamers. Maar waar gaan die kamers eigenlijk over? Hoe komt het landgoed van een Franse wijnboer in het bezit van de Achterhoekse familie De Waardt? Zijn kortstondige, maar fatale bezoek aan ’t Swaentje in juni 1545 kan hier niet los van worden gezien. Wie is hij en wat leidde daar tot zijn dood? In opdracht van Christine Kinesetpa zoek jij dat tijdens het spelen van ‘A very (c)old case’ uit. ‘Verdwenen op zolder’ is de kamer waar de 14-jarige Janneke de Waardt is verdwenen. Haar nieuwsgierigheid, haar familienaam en een sleutel in de achterkaft van een oud boek leiden haar naar Terborg. De sleutel geeft haar toegang tot de zolder van ’t Swaentje, maar achter haar slaat de deur genadeloos dicht. Of gaat u genieten in ‘De bar de verleiding’? Deze stond al in de vroege 15e eeuw bekend om zijn wijn, wildgebraad en willige vrouwen. Herbergier Gerben zorgt goed voor zijn gasten, volgens zijn knecht Bartholomeus misschien wel té goed. Welke kamer je ook kiest, ontsnap aan de vloek, of check nooit meer uit...    

Ontsnap aan je oude gewoontes

Waarom een escaperoom spelen? Vindingrijkheid ontstaat als mensen op de proef worden gesteld. Dan komen de oplossingen, leren we omdenken en graven we diep om een uitkomst of uitweg te vinden. Escaperoom Terborg gelooft dat iedereen vindingrijk is en altijd een oplossing vindt als hij of zij op de juiste manier wordt uitgedaagd. Vanuit die gedachte hebben deze jonge, bevlogen avonturiers Escaperoom Terborg opgezet. Het haalt je uit de dagelijkse gebruiken en vaste denkpatronen! Ze zeggen niet voor niets: Escaperoom Terborg. Free your mind.

www.escaperoomterborg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden