Foto:

Buitengewoon genieten in het weiland

  Nieuwsflits

Sinderen - Buitengewoon, zo noemde Laura van Kaam het concert dat ze op zaterdag 19 september organiseerde. Een concert in een weiland midden in de corona-tijd. Uit de grond gestampt in minder dan twee maanden. 

De meeste mensen zouden onmogelijk zeggen: maar het juiste woord is buitengewoon. Want dat was het. Meer dan 200 mensen zaten op een zaterdagavond onder een dekentje te genieten, niet alleen van de stem van Laura, maar vooral van het feit dat ze samen mochten zijn en hun liefde voor muziek mochten delen.

Hoe maak je het onmogelijke mogelijk

Toen Laura twee maanden geleden vertelde dat ze van plan was een concert te organiseren om eindelijk weer op het podium te kunnen staan, verklaarden de meeste mensen haar voor gek. Maar soms is het genoeg om een vonkje aan te steken. En dat is precies wat er gebeurde bij Marnix Stams, eigenaar van Revelation Events, een entertainmentbedrijf waar het draait om daadkracht en enthousiasme. “Ik ben al jaren fan van Laura en als je het mij vraagt is er niets onmogelijk. Dus toen zij vertelde dat ze in een weiland wilde optreden, dacht ik maar een ding: Doen!”

Hulp van alle kanten

Met de hulp van boer Ronald, buurman Frank, Alfun Catering en vele, vele anderen is er in twee manden tijd iets magisch gebeurd. Op zaterdagavond 19 september 2020 is het weiland van boer Ronald geen lege grasvlakte met koeien meer, maar een lichtgevend podium waar de muziek tot aan de sterren reikt. Of zoals Laura tijdens haar optreden zei: “Ik heb altijd al de sterren van de hemel willen zingen.” En zoals haar vaste publiek al van Laura gewend is, was het een avond met oprechte en pure emoties vol positieve energie.

De sterren van de hemel

Het voorprogramma bestond uit de drie talentvolle jonge zangeressen Celine Horsten, Eva ten Have en Gerinda Smit die allemaal gecoacht worden door Laura. En daarna was het tijd voor Laura. Met een mix van eigen nummers, klassiekers, moderne country en top 40 hits in een nieuw jasje speelde ze inderdaad de sterren van de hemel. De begeleiding van haar muzikanten Anne, Bas en Marijn maakten het muzikale feest compleet. En de sfeervolle videobeelden van Elwin van Alst zorgden ervoor dat het publiek voor even de regels kon vergeten en weg kon zakken in een warme muzikale deken.

Dit smaakt naar meer

Zo’n optreden smaakt naar meer. En het team van Revelation Events en alle medewerkers hebben bewezen dat er ook in deze tijd vol regels van alles mogelijk is. Of het nu gaat om een kleine intieme setting of een concert vol licht, beeld en geluid. Laura komt ook graag bij jou zingen! Meer informatie vind je op www.lauravankaam.nl.

Meer berichten