Foto:

Optreden Irene van der Aart

  Nieuwsflits

ULFT – Irene van der Aar is een cabaretière uit Amsterdam. In 2003, lang voordat ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor het eerst op televisie te zien was, liep ze in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien.

Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam, haar werk als cabaretière en theatermaker en de boerderij. Waar boerentaken op haar wachten. In de hoop tot rust te komen op het platteland. Hoe kon ze weten dat bronstige stieren en overspannen hanen zoveel lawaai maken?
‘De Boer Op’ gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is. Met gratis tips voor stadse vrouwen die erover denken om verkering te zoeken met een boer...

De voorstelling is te zien op zaterdag 26 september in de theaterzaal op het DRU Industriepark, aanvang 20.00 uur.

Entreekaarten kosten 17,50 euro. Om iedereen op een veilige manier te laten genieten van dit evenement, zijn maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar en is reserveren verplicht. Kaarten (maximaal twee per persoon, tenzij telefonisch overleg over de mogelijkheden) zijn te koop in het DRU Inspiratiepunt, telefonisch via 0315-200150 of via de website: www.dru-industriepark.nl.

Meer berichten