Paul de Vooght.
Paul de Vooght. (Foto: PR)

Tweede Joy-party in Cocagne

  Muziek

Ulft - Na de eerste editie in maart van dit jaar komt er op 27 oktober opnieuw een Joy-party in Cocagne in Ulft. "Het is op veler verzoek na de succesvolle eerste avond", vertelt organisator Paul de Vooght.De discjockey van weleer is organisator van het feest, dat in het teken staat van de legendarische Ulftse discotheek Joy.

In 1982 opende Joy de deuren en Paul draaide er zijn platen vanaf het eerste uur. Al snel was de belangstelling uitstekend. Dat kwam ook door de formule met op drie verdiepingen muziek voor ieders smaak. Voordat de deuren opgen gingen, stonden al drommen bezoekers te wachten. In 2002 kwam een definitief einde aan de Joy-successtory.
Na 16 jaar was het opnieuw druk en een vol Cocagne genoot van gouwe ouwe muziek. Naast Paul de Vooght nam ook Marco Jansen plaats achter de draaitafel met muziek uit Joy-tijden. Uiteraard werden er veel oude verhalen opgehaald. Na afloop was wel duidelijk dat het naar meer smaakte. Daarom organiseert Paul de Vooght opnieuw een Joy-party op zaterdagavond 27 oktober. De muziek wordt weer verzorgd door Paul en Marco. De aanvang is 20.30 uur en de entree is gratis.

Meer berichten