Julian Verbeek speelt Roblox. Foto: Roel Kleinpenning
Julian Verbeek speelt Roblox. Foto: Roel Kleinpenning Foto: Roel Kleinpenning

Julians YouTube kanaal Jumping Triks

Cultuur Kinderredactie

Gelderse Post Kinderredactie #6 

ULFT - Ik ben Julian en ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8 op de Mariaschool in Ulft. In dit krantenartikel vertel ik over mijn YouTube kanaal @jumpingtriks.

Door Julian Verbeek

Ik wilde al een tijdje een eigen YouTube kanaal, maar voordat ik een eigen kanaal mocht beginnen moest ik me aan bepaalde regels houden. Op 25 mei 2022 mocht ik eindelijk beginnen en zette ik mijn eerste filmpje op YouTube. Ik was toen bij mijn oma in Lobith. 

Feestje
Het weekend erna was er kermis in Lobith en vertelde ik tegen veel mensen dat ik nu een eigen YouTube kanaal had. Als geintje maakten mijn moeder en ik een weddenschap. Als ik voor mijn verjaardag honderd abonnees zou halen, mocht ik een feestje geven. De vriendinnen van mijn moeder wilden dat ik won en maakte een hoop reclame voor mijn kanaal. Mijn moeder dacht dat ik het niet zo snel zou halen, maar het is mij wel gelukt. In januari 2023 gaf ik mijn feestje en had zelfs al meer dan 300 abonnees. In de zomer van 2023 behaalde ik de 1000 abonnees en nu ben ik bijna bij de 2000. 

Roblox-filmpjes
Ik maak en bewerk mijn filmpjes op mijn computer in mijn kamer. Ik plaats meestal 2 tot 5 keer per week. Ik maak veel Roblox-filmpjes, maar als ik andere ideeën heb plaats ik ze ook. Ik krijg vooral positieve reacties, maar soms ook wat minder leuke. De leukste reactie die ik ooit heb gehad was van een best bekende YouTuber met bijna 10.000 abonnees.

Over de hele wereld bekeken
Wat ik gaaf vind, is dat mijn abonnees uit veel landen komen. Mijn filmpjes worden dus over de hele wereld bekeken. Ik ben fan van de GlowMovies, maar als voorbeeld voor mijn filmpjes, dan zijn vuxvux en GamerChadPlays mijn idolen.
Het logo van mijn YouTube kanaal heb ik zelf gemaakt. Neem snel een kijkje op mijn YouTube kanaal en word abonnee op @jumpingtriks het is helemaal gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant