Foto:

De Bibliotheek heeft een abonnement voor iedereen

Regio - De Bibliotheek is voor iedereen! En daar hoort ook voor ieder een passend lidmaatschap bij. Daarom introduceert de Bibliotheek Achterhoekse Poort op 1 september nieuwe abonnementen. Bent u een grootverbruiker van de Bibliotheek? Leent u regelmatig een boek en bezoekt u wel eens een activiteit? Of leest u gewoon af en toe een boek bij gelegenheid? Hoe dan ook, de Bibliotheek heeft een abonnement dat bij u past.

Vanaf 1 september heeft u als 25-plusser de keuze uit drie abonnementen: Budget, Comfort en Top. Bent u lid en past het huidige abonnement bij u? Dan hoef je niets te doen want dit abonnement wordt standaard omgezet naar Comfort.

Overstappen

Wanneer u wilt overstappen naar een Budget of een Top abonnement, kunt u dit aangeven in een van onze vestigingen. Onze medewerkers kunnen eventuele onduidelijkheden dan ook uitleggen. U kunt de overstap naar een ander abonnement ook doorgeven via debibliotheek@achterhoeksepoort.nl. Vermeld dan uw lenersnummer en het abonnement waarnaar u wilt overstappen. Voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar heeft de Bibliotheek Achterhoekse Poort vanaf 1 september een speciaal abonnement met gereduceerd tarief. Voor 34 euro (of 30 euro- bij automatische incasso) per jaar kunnen ze onbeperkt (luister)boeken, tijdschriften en dvd's lenen. In de vestigingen van de Bibliotheek en op www.achterhoeksepoort.nl is meer informatie te vinden over de verschillende abonnementen.

Kinderen lenen gratis en boetevrij

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Bovendien kunnen ze vanaf 1 september boetevrij lenen.

Meer informatie

Per jaar scheelt het 4 euro op de contributie wanneer u uw abonnement met automatische incasso betaalt. Kom voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen naar een van onze vestigingen of bezoek www.achterhoeksepoort.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven wanneer u nog geen lid bent.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden