Foto:

Kidspret bij Golfclub 't Lohr zomereditie

Voorst - Tot en met 14 augustus staat Kidspret met haar springkussens en spellen weer bij Golfclub ’t Lohr in Voorst. Vlakbij het terras staan diverse springkussens en spellen met buitenactiviteiten voor groot en klein. Omdat deze buitenactiviteiten voor kinderen tm 17 jaar weer onbeperkt mogen is dit een uitkomst om de kids weer lekker buiten te laten spelen, sporten, springen en spetteren. Er is namelijk ook een waterbaan aanwezig!
Ook voor de kleintjes tot 6 jaar zijn er speciale kussens en bij mooi weer zal het water bij de waterbaan aan gaan. Tussendoor kun je ook afkoelen op het terras waar ouder en grootouders zicht hebben op de kids. Dit initiatief is ontstaan in goed overleg tussen de horeca locatie, Kidspret en de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen en is op het terras is het horeca protocol van toepassing.

We staan op elke locatie minimaal 10 tot soms wel 16 dagen achtereen. Het is dan ook mogelijk om naast een dagkaart een drie-dagen of onbeperkt bezoek kaart te kopen per locatie. Daarnaast kun je voor € 50,- een Very Important Kid kaart kopen waarmee je de hele zomer op alle locaties mag komen. Tot en met 30 augustus staat Kidspret in de Achterhoek en Liemers: Didam - Etten – Voorst – Braamt – Lievelde en Borculo.

Alleen de kids moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben net als volwassenen gratis toegang. Kidspret is dagelijks open tm vrijdag 14 augustus. Vanaf zaterdag 15 augustus staat Kidspret tm einde vakantie bij Landal Stroombroek en is ook voor iedereen toegankelijk. De openingstijden zijn overal gelijk: 10.00 tot 17.00 uur. Alle info, locaties en tickets via www.kidspret.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden