VVV Zomerfietstocht vanaf Terborg.
VVV Zomerfietstocht vanaf Terborg. (Foto: VVV Oude IJsselstreek)

VVV Zomerfietstocht vanuit Terborg

Terborg - De eerste VVV Zomerfietstocht start dit jaar op zondag 2 augustus vanuit Terborg. 

Deze fietstocht gaat door het afwisselende landschap van bossen, weilanden, beken en natuurgebieden. Als eerste gaat de tocht door de bossen van de Slangenburg. Via IJzevoorde fietst men over mooie paadjes door het buitengebied van Halle naar Zelhem. Hier zijn enkele horecagelegenheden voor eventueel een hapje/drankje. Na Zelhem gaat het via het Zelhemse Broek naar Doetinchem om daarna via het fietspad langs de rondweg  naar het Natuurpark Koekendaal te fietsen. Bij café/restaurant ’t Onland kan nog een keer gepauzeerd worden, om vervolgens via Gaanderen terug te fietsen naar Terborg. 

Deze fietstocht van 40 kilometer wordt georganiseerd door de VVV Oude IJsselstreek. Starten kan vanaf Brasserie De Roode Leeuw aan St. Jorisplein 14 in Terborg tussen 11.00 en 13.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon en deelnemers krijgen een routebeschrijving mee.

De vrijwilligers van de VVV Oude IJsselstreek organiseren deze zomer vijf verschillende fietstochten in de maand augustus:
2 augustus Terborg, Brasserie De Roode Leeuw
9 augustus Ulft, DRU Inspiratiepunt
16 augustus Voorst, Restaurant Van Hal
23 augustus Varsseveld, Van Pallandtsporthal
30 augustus Terborg, Brasserie De Roode Leeuw

Kijk voor meer informatie en eventuele wijzigingen in verband met het coronavirus op www.vvvoudeijsselstreek.nl of facebook.com/vvvoudeijsselstreek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden