Jeroen Giezenaar (Huntenkring), Mario te Kaat (Rabobank), Steven Enneman (directeur Rabobank) en Hajon Westerveld.
Jeroen Giezenaar (Huntenkring), Mario te Kaat (Rabobank), Steven Enneman (directeur Rabobank) en Hajon Westerveld. (Foto: Roel Kleinpenning)

'Kalm an en blief gezond'

‘Kalm an en blief gezond’. Onder dat motto brachten bestuursleden van Huntenpop en Huntenkring de afgelopen weken een Huntenpop-pret-pakket langs bij leden van de Huntenkring Business Club en relaties van Huntenpop. Het pakket bevat lekkere en leuke items zoals het eigen drankje ‘Likoer’ en gadgets zoals een zonnebril met ‘vooruitblik’ erop en een schort met de tekst: Huntenpop 2020: opgeschort”. Want net als alle andere grote evenementen, gaat ook ‘het mooiste feestje van het jaar’ Huntenpop dit jaar niet door, en moesten in het voorjaar netwerkbijeenkomsten worden afgezegd. Om te bedanken voor het vertrouwen en samen uit te kijken naar de netwerkbijeenkomsten die later dit jaar nog op de planning staan, werden alle leden persoonlijk bezocht.

De Huntenkring Business Club is een netwerkclub dat zes keer per jaar bij elkaar komt, meestal op locatie bij een van de leden. Naast netwerken en gezelligheid tijdens deze bijeenkomsten is het Huntenpop festival ieder jaar de kers op de taart; de VIP-ruimte op het festival is voorbehouden aan de Huntenkring en haar relaties. De Huntenkring organiseert daarnaast exclusief voor haar leden een alternatief Huntenpop Netwerkfeestje op 1 augustus 2020, de datum waarop Huntenpop had moeten plaatsvinden. Info: www.huntenkringbc.nl.

Huntenpop is opgeschort tot 30 en 31 juli 2021.

Meer berichten