Foto:

Grijs en wijs op vakantie

Oude IJsselstreek - Op maandag 10 augustus start de Bibliotheek Achterhoekse Poort in samenwerking met iPad4senior een vierdelige cursus waarin deelnemers meer kunnen leren over het gemak van een smartphone of tablet op vakantie.

De onderwerpen die voorbij komen, zijn het bepalen van een route met Google Maps of Wave, tips voor de thuisblijvers, dingen vertalen in Google Translate, foto’s maken en delen en vakantie-albums printen.

De begeleiding van de cursus is in deskundige handen van Aldert Doelen van iPad4senior. Door middel van videobellen wil hij in deze coronaperiode de gelegenheid geven om toch een cursus te volgen. Voor aanvang van de cursus neemt Aldert contact op om videobellen uit te leggen.

Voor gebruikers van iOS start de cursus op maandag 10, 17, 24 en 31 augustus om 13.00 uur en voor de gebruikers van Android om 14.30 uur. Men kan zich voor de afzonderlijke onderdelen inschrijven. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro per keer, dit is inclusief cursusmateriaal. Leden van de Bibliotheek krijgen tien procent korting. Inschrijven kan via de activiteitenkalender op www.achterhoeksepoort.nl of bel 088-0062929.

Meer berichten