Het Polse Kermis Thuis Pakket is tot en met 28 juni te bestellen
Het Polse Kermis Thuis Pakket is tot en met 28 juni te bestellen (Foto: PR St. Joris)

St. Joris komt met Polse Kermis Thuis Pakket

ULFT - Door het verbod op grote evenementen is er dit jaar geen tentfeest en zijn er geen activiteiten op het Polse Kermis-terrein. Toch wil schuttersgilde St. Joris uit Ulft het kermisweekend van 11 tot en met 14 juli niet zomaar voorbij laten gaan. Speciaal voor alle kermisvierders die het nu thuis maar gezellig maken, komt St. Joris met het Polse Kermis Thuis Pakket.

Het pakket bestaat uit een uniek eenmalig Polse Kermis Thuis Editie T-shirt 2020, een flesopener, Grolsch-bekers, ballonnen, een zonnebril en strandbal. Dit alles in herkenbare kleuren en met opdruk van de Polse Kermis en St. Joris. Ook zit er een spaarvarkentje in het pakket, zodat de echte kermisvierder alvast kan beginnen met het sparen voor de kermis van volgend jaar.

Het Polse Kermis Thuis Pakket kost 17,50 euro. Extra (losse) T-shirts voor familie of vrienden zijn bij te bestellen voor 7,50 euro per shirt. De bekende St. Joris Kermisvlag is ook dit jaar weer verkrijgbaar voor 12,50 euro.

Bestellen kan tot en met zondag 28 juni. Daarna worden de pakketten ingepakt en enkele dagen voor het kermisweekend aan huis bezorgd. Kijk voor alle details en bestelmogelijkheden op www.polsekermis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden