Foto:

Leer alles over smartphone vanaf de bank

Oude IJsselstreek - In samenwerking met iPad4senior en Kruiswerk, biedt de Bibliotheek Achterhoekse Poort u vanaf dinsdag 30 juni een gratis online cursus aan waarin men alle ins en outs van uw smartphone leert kennen.

De cursus bestaat uit tien delen maar deze hoeven niet allemaal gevolgd te worden. Inschrijven kan ook voor alle onderdelen die men interessant vindt. De onderwerpen die tijdens deze cursus voorbij komen zijn heel divers: van de knoppen, ID en cloud-functie van uw smartphone tot het installeren van apps, tot bellen, internetten, e-mailen en fotograferen met uw smartphone.

De begeleiding van de cursus is in deskundige handen van Aldert Doelen van iPad4senior. Hij geeft de cursus via videoverbinding (en helpt bij de totstandkoming van de verbinding).

Het eerste deel van de cursus start op dinsdag 30 juni. Vervolgens is er iedere dinsdag een workshop: om 9.00 uur voor deelnemers met een iPhone en om 10.30 uur voor deelnemers met een Android telefoon. Informatie en aanmelding op www.achterhoeksepoort.nl of neem contact op met het Servicebureau via 088-0062929.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden