Foto:

Borchuus Varsseveld is weer open

Varsseveld - Het Borchuus opende op 1 juni weer haar deuren. 

"In de afgelopen tijd hebben wij de nodige maatregelen getroffen om te voldoen aan de regels van de overheid. Voor u betekent dit dat er op een veilige manier van ons multifunctionele gebouw gebruik gemaakt kan worden. U kunt dus uw vergaderingen, trainingen en cursussen weer bij ons afspreken; wij zijn er klaar voor", aldus woordvoerder Hans Schepers.

"Uiteraard kunnen wij minder mensen per ruimte hebben dan dat u van ons gewend bent; wij houden ons aan de anderhalvemeterregel. Dit biedt echter nog volop mogelijkheden voor bijeenkomsten. Tevens hebben wij ruimte voor individuele werkplekken."

"Wij bieden de sfeer van een huiskamer waarin u zich ongetwijfeld snel thuis voelt en met een professionele ondersteuning waar u dat wenst."

Steeds meer bedrijven en instellingen organiseren hun vergaderingen, scholingen en bijeenkomsten in het Borchuus aan het Kerkplein 3 in Varsseveld. Het gebouw is hiervoor uitstekend geschikt omdat er veel zalen zijn die afzonderlijk of in combinatie gebruikt kunnen worden.

Voor het leveren van passende ondersteuning is alles aanwezig van audiovisuele apparatuur, prima wifi, goede koffie / thee en een professionele keuken voor lunch of buffet. 

Informatie: manager@borchuus.nl, 0315-241421.

www.borchuus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden