Café restaurant Jan ter Voert gooit roer om vanwege corona | Oude IJsselstreek Vizier


Roel ter Voert.
Roel ter Voert. (Foto: Roel Kleinpenning)

Café restaurant Jan ter Voert gooit roer om vanwege corona

Megchelen - Het coronavirus heeft ook café restaurant Jan ter Voert in Megchelen hard getroffen. "We missen onze gasten en de gezelligheid", aldus Roel ter Voert.

Door de 1,5 meter economie is het etablissement genoodzaakt om voorlopig het concept aan te passen. "We kunnen en mogen niet van onze gasten verwachten, als we op dezelfde manier doorgaan als voorheen, dat ze deze 1,5 meter in acht moeten nemen in ons café. Dit is ondoenlijk en komt de gezelligheid niet ten goede", stelt Ter Voert. "We hebben daarom besloten om van ons café een tijdelijk eetcafé te maken. In ons eetcafé serveren we heerlijke gerechten tegen een aantrekkelijke prijs." 

Openingstijden

Het eetcafé is geopend op vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur en op zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Het terras is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Voor het eetcafé moeten de gasten reserveren.

Afhalen en bestellen in de cafetaria blijft mogelijk. Ook kan het bekende horecabedrijf aan het Oranjeplein in Megchelen catering bezorgen op de zaak of bij mensen thuis, 

Roel ter Voert: "Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en staat de gezondheid van onze gasten en medewerkers op 1. Het zou namelijk zonde zijn als we onze deuren moeten sluiten en de gemeenschap geen vertier meer kunnen bieden, vandaar deze weloverwogen keuze."

Meer informatie op de website

.

Meer berichten