coronavirus

Eventgoose lanceert nieuw platform Verantwoordwinkelen.nl

Regio - Het Achterhoekse bedrijf Eventgoose komt met innovatieve aanpassing van het business model, door met het bestaande ticketsysteem naleving van de verantwoord winkelen richtlijnen eenvoudiger te maken.

Nu de evenementenbranche deze zomer stil ligt kan het bedrijf, dat normaal tickets verkoopt voor evenementen, zijn expertise rondom grote bezoekersstromen en entree-management inzetten om winkeliers en locatiehouders te helpen de richtlijnen van overheid na te leven. 

Onder andere winkeliers, sportscholen en andere (openbare) locatiehouders kunnen het al bestaande systeem gaan gebruiken om grip te krijgen op bezoekersstromen. Bezoekers kunnen, vooraf aan een bezoek, een tijdslot reserveren. De locatiehouder heeft op deze manier alle controle over het aantal bezoekers per tijdslot. Op deze manier   kunnen bijvoorbeeld winkeliers ervoor zorgen dat mensen verantwoord aankopen kunnen doen en winkelmedewerkers op een veilige manier kunnen werken.

Het ticketbedrijf is momenteel met man en macht aan het werk, om het platform uit te breiden met extra oplossingen die in de toekomst kunnen helpen bij het veilig handhaven van de corona maatregelen, zoals beperking van bezoekersaantallen. 

"Overal waar bezoekersstromen gereguleerd of gecontroleerd dienen te worden, kan het systeem ingezet worden. Je wilt als bezoeker namelijk niet in lange wachtrijen staan, of niet zeker weten of er wel plek is in een tuincentrum wanneer je de auto pakt. Een online reservering biedt de oplossing voor zowel consument als winkelier of locatiehouder."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden