Wim Peters en Ben Terwiel bekijken de eerste foto's die in 2017 zijn geplaatst bij schoorsteen De Fakkel in Ulft.
Wim Peters en Ben Terwiel bekijken de eerste foto's die in 2017 zijn geplaatst bij schoorsteen De Fakkel in Ulft. (Foto: Roel Kleinpenning)
coronavirus

Uitstel feestelijke onthulling Arbeidersportretten

Ulft - Ten gevolge van de huidige coronacrisis zijn al vele plannen bijgesteld en dat geldt ook voor de plannen stichting Monument voor de Arbeider in Ulft. "Wij hebben moeten besluiten om de feestelijke onthulling van de arbeidersportretten 2020, die we oorspronkelijke op 17 mei vanuit het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark zouden starten, uit te stellen en te verschuiven naar een latere datum."

De geëmailleerde arbeidersportretten die op 17 mei zouden worden onthuld worden momenteel geproduceerd tezamen met de cortenstalen naambordjes van alle aandeelhouders, te weten circa 50 bedrijven en 50 particulieren. In de komende weken tot 17 mei 2020 worden de portretten en de naambordjes al wel bevestigd op het monument bij de Fakkel. Alle betrokkenen krijgen daarvan bericht via e-mail zodat de portretten en de naambordjes alvast bewonderd kunnen worden.

Zodra het stichtingsbestuur een definitieve datum voor de feestelijke onthulling kan vaststellen, wordt er contact opgenomen met alle betrokkenen en genodigden. Alle deelnemers, aandeelhouders en zakelijke relaties zullen tijdig over het tijdstip van de feestelijke onthulling en het betreffende programma worden geïnformeerd. Het bestuur hoopt dan iedereen alsnog en vooral ook in goede gezondheid te ontmoeten in het Ouhrlokaal naast de Fakkel op het DRU Industriepark

www.monumentvoordearbeider.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden