coronavirus

Onze Naober Krat

Etten - Nu de horeca stil is komen te vallen, valt er ook een groot stuk afzet voor lokale tuinders en boeren weg. Mooie en lekkere producten die normaal hun weg naar de restaurants vinden blijven nu liggen. “Het zijn onzekere tijden voor ons allemaal en daarom moeten we elkaar een beetje helpen”, menen Bjorn Massop (Hotel Villa Ruimzicht), Rosemarijn van Dis (Scharrelvarkenbedrijf Sanders Hof) en Liesette Hensen (Eetwinkel van Mien).

Samen bedachten zij ‘Onze Naober Krat’. Een maaltijdbox met daarin al die mooie en lekkere producten uit de Achterhoek die normaal op je bord liggen als je uit eten gaat. Met behulp van recepten van een chef-kok kun je deze dan thuis bereiden.

Komend weekend wordt gestart met de Naober Borrel Krat. Een box voor vier personen met allerlei mooie borrelproducten uit de Achterhoek. Van droge worst uit Hummelo tot salade uit De Heurne. Na de Naober Borrel Krat volgt ‘ Onze Naober Krat’ met een wekelijks wisselende maaltijdbox met daarin drie gerechten. Er zijn twee keuzes: een krat voor twee of vier personen. Ook zullen de recepten van de verschillende chef-koks wisselen zodat je een kijkje kan nemen in verschillende keukens.

De krat is te bestellen via de website www.naoberkrat.nl en kan in eerste instantie afgehaald worden bij Hotel Villa Ruimzicht. Later zullen er meerdere afhaalpunten in de Achterhoek bij komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden