coronavirus

Bibliotheek gesloten tot en met 6 april

Regio - In navolging van de aanvullende maatregelen die het kabinet op 15 maart heeft genomen in de aanpak van het coronavirus, sluit ook de Bibliotheek Achterhoekse Poort voorlopig de deuren. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening.

De Bibliotheek Achterhoekse Poort sluit in ieder geval tot en met maandag 6 april alle vestigingen om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Bibliotheek blijft online wel gewoon geopend! Bibliotheekleden, maar ook niet-leden, kunnen online gebruik blijven maken van het aanbod van de Bibliotheek, zoals het lenen van e-books en luisterboeken. Lukt het inloggen of het downloaden van e-books of luisterboeken niet? Neem dan contact op met ons Servicebureau via 088-0062929.

Geleende materialen en reserveringen

De uitleentermijn is automatisch verlengd. De geleende materialen kunnen tot 21 april boetevrij worden ingeleverd. Het is tijdelijk niet mogelijk om reserveringen te plaatsen. De reserveringen die al eerder zijn gemaakt, blijven wel staan tot de vestigingen weer open gaan. De geplande cursussen, workshops en lezingen zijn in ieder geval tot eind april geannuleerd. De mensen die daarvoor een plekje hadden gereserveerd, hebben hierover persoonlijk bericht gehad.

"Helaas hebben we ook onze Boek aan Huis service tijdelijk stil moeten leggen. We hebben nauwkeurig bekeken of we enige vorm van fysiek aanbod kunnen doen maar vanwege de gezondheidsrisico’s hebben we besloten om hiervan af te zien. De Bibliotheek denkt nog na over een verdere alternatieve dienstverlening voor de komende periode."

Kijk voor meer informatie op www.achterhoeksepoort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden