Bibliotheek.
Bibliotheek. (Foto: Pixabay)
coronavirus

Sluiting Bibliotheek tot en met 6 april

Oude IJsselstreek - In navolging van de aanvullende maatregelen die het kabinet op 15 maart heeft genomen in de aanpak van het coronavirus, sluit ook de Bibliotheek Achterhoekse Poort voorlopig de deuren. 

De Bibliotheek Achterhoekse Poort sluit in ieder geval tot en met maandag 6 april alle vestigingen om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bibliotheekleden kunnen wel online gebruik blijven maken van het aanbod van de Bibliotheek, zoals het lenen van e-books en luisterboeken. 

Met de Iguana Bibliotheek App of via 'Mijn Bibliotheek' op de website, kunnen geleende materialen ook online verlengd worden. In de periode van 16 maart tot en met 6 april hoeven leden geen boetes te betalen wanneer ze de geleende materialen te laat inleveren. 

Voor de geplande lezingen, cursussen en workshops die nu niet doorgaan omdat ze in deze periode vallen, wordt een alternatieve datum gezocht. De inschrijvingen blijven geldig en de deelnemers krijgen persoonlijk bericht over de nieuwe datum. 

De Bibliotheek denkt nog na over een verdere alternatieve dienstverlening voor de komende periode. Houd www.achterhoeksepoort.nl en de social media in de gaten voor actuele ontwikkelingen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden