Foto: Pixabay
coronavirus

Meer nieuws over corona in Achterhoek

Oude IJsselstreek - De redactie van het Vizier doet zijn best om in alle hectiek van de coronauitbraak de lezers zo goed mogelijk te voorzien van relevante informatie. Zo brengen wij berichten van geannuleerde activiteiten zo snel mogelijk op onze website en bundelen wij de berichtgeving over de coronacrisis in een speciaal dossier.

U kunt zich voorstellen dat het op de redactie een chaotische toestand is, met veel mensen die bellen en mailen over gewijzigde of afgelaste evenementen, ingeplande verhalen die niet doorgaan, en ondertussen houden we vanzelfsprekend continu het nieuws in de gaten.

Wilt u iets doorgeven aan de redactie, doet u dat bij voorkeur via e-mail: redactie.oijv@dpgmedia.nl. We horen ook graag als u een tip voor een artikel heeft, of een leuke foto. Onze reporters staan paraat voor eventuele interviews via telefoon, skype of andere digitale middelen. En nu de activiteitenagenda door de coronacrisis opdroogt, is er meer ruimte voor andersoortige verhalen. We horen graag!

Wij verwijzen u ook naar de nieuwsvoorziening van onze collega's van dagblad De Gelderlander regio Achterhoek en naar indebuurt.nl/doetinchem.

Ten slotte wensen we u wijsheid en vooral goede gezondheid toe!

Meer berichten