Carnavalsoptocht Iseldonk 2019
Carnavalsoptocht Iseldonk 2019 (Foto: Guus Tinnevelt)
coronavirus

Carnavalsoptocht Iseldonk opnieuw afgelast

Ulft - De geplande carnavalsoptocht van Stichting Iseldonk op zondag 22 maart gaat wederom NIET door.

Zoals gisteren bekend is gemaakt door premier Rutte neemt het kabinet verscherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus in Nederland in te dammen. Eén van de maatregelen is het tot 31 maart afgelasten van alle evenementen met meer dan 100 personen.

Dat houdt ook in dat de geplande herkansing van de Iseldonkse optocht op 22 maart a.s. NIET door zal gaan. Voor bestuur, optochtcommissie, Stadsprins Berto, Jeugdprins Thijn en alle overige carnavalisten en deelnemers is dit wederom een enorme teleurstelling.

De afgelopen weken hebben bestuur en optochtcommissie veel werk verricht om, als alternatief van de traditionele optocht, in het carnavalsweekend een halfvastenoptocht te kunnen laten plaatsvinden. Er hadden zich enorm veel bekende en nieuwe deelnemers uit Ulft en omstreken aangemeld; de geplande optocht op zondag 22 maart zou de langste en spectaculairste Iseldonkse carnavalsoptocht aller tijden gaan worden.

"Helaas heeft het door externe omstandigheden niet zover mogen komen. Er is besloten om voor 2020 géén optocht meer te laten plaatsvinden. We gaan ons langzaamaan weer inzetten en voorbereiden op een succesvol nieuw carnavalsseizoen 2020/2021."

www.iseldonk.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden