Foto: Stan Bouman

25 jaar RC Couture groots gevierd in Megchelen

Megchelen - Vrijdag 7 februari was de St. Martinuskerk te Megchelen het toneel voor een spetterende jubileumshow van RC Couture. Met meer dan 300 genodigden vierde Rianne Cornelissen, uit Gendringen, dat haar onderneming 'RC Couture' 25 jaar bestaat.

Onder begeleiding van diverse muzikanten showden 18 modellen de highlights van de collecties van de afgelopen 50 seizoenen. Na een pauze, waarin drie creatieve pronkstukken van RC Couture werden geveild, was het tijd om alvast een voorproefje te nemen op de komende lente & zomer. Rianne heeft zoals ieder jaar weer een fantastische collectie ontworpen. Draagbare couture voor iedere zelfbewuste vrouw.

Tweemaal per jaar ontwerpt Rianne een smaakvolle en unieke, maar draagbare collectie. De collectie wordt tijdens het seizoen wekelijks geshowd door vaste modellen tijdens de modeshows op maandag- en dinsdagavond. Ook zijn klanten, of potentiële klanten tijdens het seizoen, iedere donderdag welkom op de Syling & Adviesavond.

De kracht van RC Couture is dat ieder kledingstuk op maat gemaakt wordt voor de klant. In ons eigen ontwerpatelier en door naaiateliers in de regio. Een duurzaam, eerlijk product uit eigen regio.

Meer berichten