Afgelopen zaterdag waren Prins Silvius de 61ste en zijn Adjudant Johan bij de Prinsenpresentatie van het Jeugdcarnaval.
Afgelopen zaterdag waren Prins Silvius de 61ste en zijn Adjudant Johan bij de Prinsenpresentatie van het Jeugdcarnaval. (Foto: Erwin Visser)

Alles mag, a'j maor lach bij De Foekepot

Silvolde - Alles mag, maar een ding moet: De Foekepot moet de 1e plek van de grote praalwagens uit zowel 2018 als 2019 verdedigen. Nog één keer en de wisselbeker is voor hen.

Een rondgang van de Hoogheden van Metworst, Jeugdcarnaval en Foekepot langs de diverse bouwlocaties leert echter dat de concurrentie hevig is en Silvolde weer een geweldige optocht te wachten staat op zondag 23 februari.

Afgelopen zaterdag waren Prins Silvius de 61ste en zijn Adjudant Johan bij de Prinsenpresentatie van het Jeugdcarnaval. Een middag vol met toneel, zang en dans en natuurlijk de presentatie van het kersverse Jeugdprinsenpaar: Jeugdprins Bas en zijn Adjudant Cas. Zij hebben als motto ‘Tís altied te kort’. Dat gaat natuurlijk heel goed samen met het motto van De Foekepot: ‘Alles mag, a’j maor lach!’ Silvolde is nu klaar voor het carnaval.
De kaartverkoop voor de Foekepot evenementen is gestart. De pronkzitting op de vrijdag is al uitverkocht, maar er zijn nog kaartjes voor de zaterdag. Spoed u naar de Welkoop of residentie Brasserie bij Ons. Daar zijn ook de kaarten voor het ontbijt op Rosenmontag en de Foekepot Pl+s-middag verkrijgbaar. De Foekepot Pl+s middag vindt plaats op schrikkelzaterdag 29 februari. De carnaval zit er dan eigenlijk al weer op, maar speciaal voor de wat oudere carnavallist organiseert De Foekepot dan een pronkzitting. Dan barst de residentie weer uit de voegen met supervrolijke senioren. En ook hier geldt: Alles mag, a’j maor lach!

Meer berichten