Prins Metwaldus de 57e Marco Immink en Adjudant Frank Pothoff zijn al weken druk en leven toe naar een geweldig carnavalsweekend.
Prins Metwaldus de 57e Marco Immink en Adjudant Frank Pothoff zijn al weken druk en leven toe naar een geweldig carnavalsweekend. (Foto: Iris Epping)

Carnaval? Doar redt CV de Metworst zich wel met!

Silvolde - De carnaval staat weer voor de deur en bij CV de Metworst zijn ze hier alweer helemaal klaar voor. Ook dit jaar heeft de Metworst het weer gered om een prachtig programma voor heel Zillewold en omgeving te organiseren.

Op 14 en 15 februari trappen ze af met twee uitverkochte pronkzitting in residentie ’t Molentje. Hiervoor zijn er speciaal voor Metwaldus de 57e Marco Immink, adjudant Frank Pothoff en alle mensen met een rood-wit hart twee fantastische avonden vol buut, dans en muziek in elkaar gezet. Met twee boeren aan de macht bij de Metworst kan het bijna niet anders dan dat deze avonden in het teken zullen staan van boeren, boerderijdieren en stikstof. Ook zal de nieuwe dansgarde X-treme voor het eerst op het Metworst podium te zien zijn.

Een week later wordt het carnavalsweekend afgetrapt met op zaterdag 22 februari de Grandioze feestavond met topband Q5 New Style en DJ Jari. Ook deze avond is ondertussen helemaal uitverkocht. Op de facebookpagina zijn tot 15 februari nog wel twee kaarten te winnen, dus grijp die laatste kans!

Tijdens de grote optocht van Zillewold, die op zondag 23 februari start om 14.11u vanaf het Marktplein, zal de Metworst ook dit jaar weer niet te missen zijn. Al maanden lang wordt er door de nieuwe wagenbouwgroep gebouwd aan een wagen waar men in Zillewold nog lang over zal praten. Naast de prachtige praalwagen, loopgroep en prinsenwagen van de Metworst zal de optocht weer langer en mooier zijn dan voorgaande jaren. Na de optocht kunnen we weer lekker opwarmen bij de Metworst in residentie ‘t Molentje. Daar speelt vanaf 15.11u uur zoals vanouds de ‘Perfect Showband’. Al jaren speelt de Perfect Showband tijdens de carnaval in het Molentje, dus zij weten precies hoe carnaval in Zillewold gevierd moet worden. Zij gaan beslist zorgen voor een mega-party. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

En dan zijn we er nog niet: de Malle Metworst Maandag start om 15.11u uur bij ‘t Molentje. Weer zal de Perfect Showband op het podium staan en samen met DJ Vakman Johnny maken zij er een gezellige boel van. Als flinke kers op de taart staat aan het begin van de avond Stef Ekkel op het podium, onder andere bekend van de hit ‘Liever te dik in de kist’. Hij zal de zaal op zijn kop zetten en vele polonaises opstarten. Één groot feest dus voor groot en klein, jong en oud. Dat wordt weer knallen. Kom gezellig langs, ook op maandag is de entree gratis. Lees alles nog eens rustig na op www.cvdemetworst.nl.

Meer berichten