Vorig jaar maakte I Found The Cure furore op Coverland. (foto: Roel Kleinpenning)
Vorig jaar maakte I Found The Cure furore op Coverland. (foto: Roel Kleinpenning) (Foto: Roel Kleinpenning)

Twee dagen Hemelvaartfeesten: Legends Live en Foute Party

Met het afscheid van Festivaart vorig jaar, zullen de Hemelvaartfeesten op het DRU-park in Ulft dit jaar bestaan uit twee festivaldagen.

Ulft - Zo zal op donderdag 21 mei Coverland presents: Legends Live plaatsvinden; het vertrouwde en meest gezellige outdoor tributefestival van Nederland, in samenwerking met de grootste tribute tour die Nederland kent: Legends Live.

Op zaterdag 23 mei kunnen bezoekers uit hun dak gaan tijdens Qmusic The Party FOUT XXL.

Op donderdag 30 januari om 19.00 uur start de kaartverkoop met een beperkt aantal, zeer voordelige, Early Bird kaarten. Wees er snel bij want op = op. Daarna gaat de reguliere kaartverkoop van start.

Legends Live

Het oude vertrouwde Coverland bundelt dit jaar haar krachten met de mega tribute tour Legends Live, die gedurende 2019 en 2020 álle Nederlandse provincies aandoet. Samen presenteren zij op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei, de beste internationale tribute bands op maar liefst drie verschillende podia. Met de aankondiging van de eerste reeks namen is het nu al een line-up om van te smullen. Zo komen er onder andere tributebands van ABBA, Bon Jovi, Iron Maiden, The Rolling Stones, CCR, Green Day, Michael Jackson en Status Quo naar het DRU Park in Ulft. In een later stadium worden hier nog zeven acts aan toegevoegd.

Qmusic The Party FOUT XXL

Het mega populaire evenement dat iedere editie volledig is uitverkocht. Een giga grote Foute Party op zaterdag 23 mei tijdens de Hemelvaartfeesten in Ulft! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland! Op 3 verschillende podia geven de allerfoutste artiesten verschillende optredens. Dit, in combinatie met duizenden FOUT geklede festivalbezoekers maakt de Foute Party het allerleukste feest van Nederland!
Dit is een 18+ evenement

Early Bird - Qmusic The Party FOUT XXL kosten 20 euro.
Early Bird - Coverland Presents Legends Live 21,50 euro.
Early Bird - Combi-ticket beide dagen 36,50 euro.

Regular - Qmusic The Party FOUT XXL 24 euro.
Regular - Coverland Presents Legends Live 26,50 euro.
Regular - Combi-ticket beide dagen 41,50 euro.

hemelvaartfeesten.nl

Meer berichten