Prinses Leonie regeert over het Timpendarp

Megchelen - In zaal Ter Voert in Megchelen verwelkomden afgelopen zaterdag de Timpkes en Timpkerinnekes hun nieuwe prinses en haar adjudante. In het aankomende carnavalsjaar zal de scepter gezwaaid worden door Leonie I, doorgaans bekend als Leonie Krebber en zijn adjudante Monic Deunk.

De pronkzitting met de binnenkomst van de voorzitter, tevens interim-president, de zittende prins en zijn adjudant, de raad van elf, de dansgardes, de jeugdprinses en adjudante en tenslotte de hofdames.

Na verschillende optredens was het tijd voor het aftreden van prins Bas en adjudant Eus, om vervolgens door te gaan met een buut van de boefjes. Zij hadden ingebroken op de redactie van het Megchels Ni-js en na afloop hadden ze nog een primeur, zij maakten zich bekend als Prinses en adjudante.

De avond werd verder ingevuld met prachtige optredens van de dansgardes en buutreedners Bremske, Willem van Bil. Ook werd het plaatselijk reilen en zeilen op de korrel genomen door buutreedners Bennie Bam en Peter R. de K.O.K. Voor de laatstgenoemde was het zijn afscheid en werd daarom door de vereniging in het zonnetje gezet. De leus van dit carnavalsjaar is als volgt: ‘dit rebelse tweetal, geet d’r volledig veur met carnaval!’

Meer berichten