Decemberactie V.OV. succesvol

Varsseveld - In de laatste zes weken van 2019 vond weer de Decemberactie van de Varsseveldse Ondernemers Vereniging (V.O.V.) plaats en duizenden mensen deden weer mee aan de actie waarbij ze de bekende enveloppen met kassabonnen konden inleveren.

Iedere week werden er drie prijzen uitgereikt en op de V.O.V. Facebook pagina werden de winnaars bekend gemaakt: fam. Jansen, dhr. Wennink, mw. Winands, mw. Neleman, mw. Vreemann, mw. Hengeveld, mw. Olbach, mw. De Gojer, mw. Sloetjes, mw. Jacobs, dhr. van Braak, mw. Ruesink, mw. Wissink, mw. Aalbers, mw. Vreman, dhr. Vreman, mw. Zweerink en mw. Hiddink.
De prijsuitreikingen waren bij verschillende ondernemers: Dorpskantine Lekkerneij, Sanzz, Menno's dierenwereld, Enzovoort, reisburo Matador en de Welkoop.

Ook in 2019 was de decemberactie weer een succes dankzij al die mensen die lokaal in Varsseveld hun boodschappen doen en dat stemt de ondernemers natuurlijk blij.
Behalve de decemberactie organiseert en financiert de V.O.V. ook de vrolijk bloeiende hanging baskets aan de lantarenpalen in het voorjaar/zomer, en daarna maken deze plaats voor de feestverlichting gedurende de wintermaanden. Ook de Kinder-doe-dag en de Kramp Run in september, de Sinterklaasintocht in november en de Kerstmarkt in december worden mogelijk gemaakt door de V.O.V.

Meer berichten