Prinses Miranda de Eerste
Prinses Miranda de Eerste (Foto: Femke Heister - Roelofs)

Etten telt af naar de Pronkzittingen van CV de Deurzetters

ETTEN - Op vrijdagavond 10 januari neemt Etten afscheid van haar eerste prinses en haar adjudanten. Prinses Miranda de Eerste treedt af en maakt plaats voor nieuwe Hoogheden van CV de Deurzetters.

Onder toeziend van ruim 200 groen witte carnavalisten wordt de nieuwe prins gepresenteerd in de thuishaven, Zaal Köster.

CV de Deurzetters heeft weer geprobeerd een leuk en avondvullend programma samen te stellen. Dit jaar mogen we, naast de Ettense tonprater Niels Berendsen, een debutant begroeten in de buutton. Hanneke Selten debuteert in de ton. Op zaterdag 11 januari completeert tweevoudig Achterhoeks Buutkampioen, Vincent Nijhof het programma. Verder zijn er verschillende Ettense verenigingen die een steentje bijdragen aan het slagen van deze avond.

De pronkzittingen worden, inmiddels traditiegetrouw, afgesloten met een after party met Freeline en in de pauze is een verloting.

Kaarten zijn te koop bij onze residentie Köster. De kaarten kosten 10 euro per stuk. Dit is inclusief een kop koffie/thee bij binnenkomst. Wil je gezellig bij elkaar zitten, bespreek dan uw plaats bij Residentie Köster. Geef hiervoor uw kaartnummers door.

Meer berichten