Sinterklaas op de Klimpaal in Etten.
Sinterklaas op de Klimpaal in Etten. (Foto: De Klimpaal)

Hooiwagen in plaats van helikopter

Etten - Alles was in gereedheid gebracht op basisschool De Klimpaal in Etten: Sinterklaas zou vandaag (5 december) een triomfantelijke entree maken per helikopter. Op het schoolplein was een heuse landingsplek vrijgemaakt en rondom het lint stonden de kinderen vol verwachting naar de lucht te turen. Sint kwam wel, maar... Per hooiwagen. 

"Door de mist kon de helikopter tussen Ulft en Etten niet meer verder vliegen", sprak de goedheiligman. "Gelukkig was een sympathieke boer zo vriendelijk de piloten, de pieten en mij naar Etten te brengen. Alleen is de krul van mijn staf afgebroken doordat die in de propellers vast kwam te zitten." De schooljeugd is te hulp gevraagd om dit euvel vandaag op te lossen.

Varsseveld

In Varsseveld werd Sinterklaas voorgetrokken door een tractor om bij Op Koers te worden gebracht.

Silvolde

Basisschool De Plakkenberg in Silvolde begroette Sint Nicolaas ook vandaag. De kindervriend arriveerde bij school op een bijzondere wijze, namelijk in een old timer brandweerwagen. 

Gendringen

Sint vindt het kennelijk lekker op de trekker, want de Christoffelschool in Gendringen werd ook met de tractor bezocht. 

De Hoeksteen werd aangedaan met de paardentrailer van het nieuwe paard van Sinterklaas, Ozosnel.

Ulft

In Ulft kwam Sinterklaas aan op de Mariaschool en hij werd met een hele hoop pieten gebracht door het busje van Freriks Wonen en Slapen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden