fragment uit de film
fragment uit de film (Foto: PR)

Filmhuis DRU Industriepark presenteert "Le Grand Bain"

Het Filmhuis van het DRU Industriepark presenteert op woensdag 11 december de Franse komische sportfilm “Le Grand Bain” uit 2018.

De film werd geregisseerd door Gilles Lellouche. In de hoofdrollen Mathieu Amalric, Benoît Poelvoorde en Virginie Efira.

Over de film
In het gemeentelijk zwembad trainen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die voorheen eigendom was van vrouwen, namelijk het synchroonzwemmen. Deze uitdaging zal hen in staat stellen om de zin in het leven weer terug te vinden.

Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.

“Le Grand Bain”, woensdag 11 december, 20.00 - 22.02 uur - Rabobankzaal in het Portiersgebouw van het DRU Industriepark, Hutteweg 24, Ulft (vanaf 16 jaar). Zaal open: 19.45 uur.
Een kaartje kost € 6,25 aan de balie èn voor € 7,--, inclusief online bestelkosten, via de website dru-industriepark.nl of telefoon 0315-200150.

Ruim drie weken later, op zondag 29 december, wordt de film “The Wife” vertoond.

Meer berichten