Overheerlijke oliebollen van CV de Metworst
Overheerlijke oliebollen van CV de Metworst (Foto: CV de Metworst)

Oliebollenverkoop bij C.V. de Metworst

Silvolde – Zaterdag 7 december zal Carnavalsvereniging De Metworst zich weer over heel Silvolde verdelen voor de jaarlijkse oliebollenactie.

Prins Metwaldus de 57e Marco Immink gaat samen met zijn adjudant Frank Potthof en alle andere actieve leden deur aan deur om verse warm gebakken oliebollen aan de man te brengen.

Bij de familie Veenhuizen van de Welkoop in Silvolde is men ook welkom. Daar worden volgens geheim recept van Jos de Bakker de oliebollen vers gebakken en in de gezellige kraam verkocht. Dit is meteen een mooie gelegenheid om een geschikte kerstboom uit te zoeken en alvast wat kerstsfeer op te snuiven bij de Welkoop.

Voorafgaand aan de oliebollenverkoop is er natuurlijk weer de online-oliebollenveiling op vrijdagavond 6 december, live bij ‘t Molentje in Silvolde. Veilingmeester Remco van Aken zit van 21.11 tot 23.11 uur klaar om alle biedingen te noteren. Hij brengt maar liefst een zak met 57 oliebollen onder de hamer en de hoogste bieder gaat er met die bollen én de VIP-behandeling voor twee personen tijdens de pronkzittingen in februari vandoor.

Op zaterdag 11 januari houdt de Metworst haar nieuwjaarsreceptie. Dan start ook de kaartverkoop voor de pronkzitting.

www.cvdemetworst.nl

Meer berichten