De jubilarissen bij Ulamo.
De jubilarissen bij Ulamo. (Foto: Roel Driever)

Jubilarissen Ulamo

Ulft - Op vrijdag 22 november kende het Ulftse bedrijf Ulamo maar liefst tien jubilarissen en één gepensioneerde: zeven werknemers met een dienstverband van 12,5 jaar en drie werknemers met een dienstverband van 25 jaar.

Op de foto bovenste rij van links naar rechts: Theo Ditters (12,5), Jolanda Stevens (12,5), Sevim Kurt (12,5), Yvette Gruson (25), Henk Wolsink (gepensioneerde) en Rob Aalders (12,5). Onderste rij van links naar rechts: Selcuk Güler (12,5), Marcel Gerritsen (25), Rick Overbeek (25), Ali Agoren (12,5) en Ronnie Angenent (12,5).

In de loop van de ochtend werden de werknemers en hun familieleden thuis opgehaald. Na een welkom op het Ulamo hoofdkantoor, volgde het officiële gedeelte met bijbehorende toespraken, voorzien van leuke anekdotes, cadeaus en felicitaties. Het uitgebreide koud-warm buffet viel bij iedereen goed in de smaak. Aansluitend volgde een uitgebreide interessante bedrijfsrondleiding waarbij de jubilarissen hun familieleden vol trots de verschillende productieafdelingen konden laten zien.

Eind van de middag was ingeruimd om ook de collega's de gelegenheid te bieden de jubilarissen te feliciteren. Het ingehuurde taxibedrijf zorgde ervoor dat de jubilarissen en hun familieleden aan het begin van de avond weer thuis werden afgezet. Ulamo kijkt terug op een zeer geslaagde jubileumdag.

Meer berichten