Maarten Idink, Jan-Willem Boezel, John Theissen en Ronald Ruesink met de cheque.
Maarten Idink, Jan-Willem Boezel, John Theissen en Ronald Ruesink met de cheque.

Grote donatie aan Kanjers voor Kanjers door Van Raam Varsseveld

Varsseveld - Stichting Kanjers voor Kanjers - een stichting die projecten voor sport en spel realiseert in Oost-Gelderland voor kinderen die onvoldoende in staat zijn om te spelen en te sporten – heeft een cheque met een heel mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.

De stichting Kanjers voor Kanjers is in 2009 opgericht en organiseert en realiseert sportieve evenementen en uitjes voor kinderen uit de Achterhoek voor wie sport en spel niet vanzelfsprekend is. Kinderen dichtbij huis blij maken, dát is wat Kanjers voor Kanjers voor ogen heeft.

Van Kanjers voor Kanjers
Mensen die zich inzetten voor het goede doel, in welke vorm dan ook, zijn Kanjers. Kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben eveneens; Kanjers helpen Kanjers: Kanjers voor Kanjers. Zo is de stichting geboren. Met ruim 50 vrijwilligers zetten zij zich elke dag in voor kinderen die bijvoorbeeld langdurig ziek zijn of een beperking hebben.

Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht. Dat kan van alles zijn: sportattributen aangepast voor kinderen met een beperking, een rolstoelfiets voor een kind dat niets liever doet dan met zijn ouders naar buiten gaan, spelmateriaal of een dagje uit voor kinderen die in een sociaal isolement verkeren.

Donaties voor stichting Kanjers voor Kanjers

Voor de inkomsten is de stichting volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor kinderen in de buurt.

Met elke donatie is de stichting blij en kunnen er dromen van kinderen waar gemaakt worden. Dat er binnenkort nog meer dromen gaan uitkomen komt mede door een prachtige donatie die de stichting donderdag 21 november heeft ontvangen van Van Raam uit Varsseveld.

Directie van Van Raam kiest voor goed doel bij opening nieuwe fietsfabriek

Door de groei van de afgelopen jaren was Van Raam, fabrikant van aangepaste fietsen, uit haar jasje gegroeid aan de Aaltenseweg en daarom ontstond het plan om een nieuwe moderne fabriek met kantoren en showroom te laten bouwen in Varsseveld. In maart 2018 ging de eerste spade in de grond en eind december datzelfde jaar werden de eerste aangepaste fietsen geproduceerd in de nieuwe Van Raam fabriek.

In oktober 2019 is het nieuwe Van Raam pand officieel geopend tijdens een feestelijke opening en een spectaculair openingsfeest. Bij een opening en een feest hoort natuurlijk een cadeau, maar in plaats van een cadeau voor zichzelf heeft de directie van Van Raam aan alle genodigden, klanten, leveranciers en medewerkers als cadeautip een gift voor de stichting Kanjers voor Kanjers gevraagd. Hier is massaal gehoor aan gegeven en dit heeft een prachtig bedrag opgeleverd.

Van Raam schenkt recordbedrag aan Kanjers voor Kanjers

De directie van Van Raam (Marjolein Boezel, Jan-Willem Boezel en Ronald Ruesink) heeft donderdag 21 november de stichting Kanjers voor Kanjers uitgenodigd in de showroom van de nieuwe fietsenfabriek van Van Raam om de cheque officieel te overhandigen. Met dit prachtige bedrag kan stichting Kanjers voor Kanjers weer vele dromen van kinderen uit laten komen!

Over Kanjers voor Kanjers

Kanjers voor Kanjers is een stichting die door het organiseren van sportieve evenementen en donaties dromen voor kinderen waar maakt. Zo wordt het geld dat wordt ingezameld volledig gebruikt voor projecten voor sport en spel voor kinderen in de regio Achterhoek. Kijk voor meer informatie op www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl

Over Van Raam

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn (elektrische) driewielfietsen,  scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, transportfietsen, loophulpen en lage instapfietsen .

Van Raam produceert al bijna 100 jaar fietsen, in de afgelopen 30 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld in een van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Raam. De cultuur van Van Raam kenmerkt zich als open, gastvrij en informeel.

Als fabrikant van aangepaste fietsen hebben zij het streven om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen zij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Van Raam is van mening dat als mensen met een beperking langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, ze gelukkiger zijn. Ze willen dan ook graag een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving, "Let's all cycle".

Kijk voor meer informatie op www.vanraam.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden