Winterkostbuffet bij de OVGG

Ulft - Op zaterdag 14 december houdt de Oudheidkundige Vereniging OVGG haar traditionele winterkostbuffet. Dit keer op de plek waar stevige kost nodig was om stevig aan te kunnen pakken: in het industrieel erfgoed van het DRU Industriepark, namelijk in de Conferentiezaal, eerste verdieping van het Portiersgebouw, dus boven het Schaftlokaal. Inloop is vanaf 14.00 uur.

Buiten hebben de midwinterhoorns van de Huttepiepen hun welkomstklanken dan al laten horen. Aanvang van de middag is 14.30 uur, waar de Strangzangers de stemming er in zullen brengen.
Het uitgebreide buffet met van alle soorten winterkost met bijbehoren zal rond 15.30 uur worden klaar gezet en rond een uur zes kan iedereen voldaan huiswaarts.
De kosten van het buffet bedragen 13 euro voor leden en 15 euro voor introducé(e)s. Betalen kan bij binnenkomst aan de zaal. (Geen pin). Drankjes zijn voor eigen rekening.

Er zin nog tafels vrij, maar men moet zich wel opgeven. Dat kan tot uiterlijk zaterdag 7 december bij Ben Rouwhorst, 0315-683748 of b.rouwhorst1@chello.nl.

Meer berichten