Ontspanningsdag Zonnebloem

Varsseveld - Zonnebloem afdeling Varsseveld en omstreken had op 26 oktober voor haar gasten een ontspanningsdag bij de Radstake. In verband met het 70-jarig bestaan van de Zonnebloem in Nederland was het programma extra gevarieerd.
Het feestje begon al bij binnenkomst, waar de gasten werden ontvangen door de 'lakei' Jarno di Parno. Daarna trakteerde goochelaar-mentalist Jarno di Parno de aanwezigen op een verrassend, hilarisch en humorvol optreden. Na het stamppotbuffet zorgde het zangkoor Szinderende Smart voor vrolijke liedjes, die door iedereen meegezonden kon worden.  

De Varsseveldse middenstand had prijsjes beschikbaar gesteld voor de verloting en de plaatcake voor bij de koffie. Daarnaast heeft de afdeling een aantal 'Vrienden van de Zonnebloem afd. Varsseveld'. Dit zijn plaatselijke bedrijven die een vast jaarlijks bedrag sponsoren. Hierdoor kan de afdeling leuke activiteiten in en rond Varsseveld organiseren tegen een voor de gasten lagere eigen bijdrage.

Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je wel eropuit? Bijvoorbeeld even gezellig ergens samen eten, samen naar het tuincentrum of thuis een goed gesprek hebben onder het genot van een kopje koffie met een vrijwilliger uit jouw buurt?
Neem dan contact op.

www.zonnebloem.nl/varsseveld

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden