Voorverkoop Nieuwjaarsgala in Silvolde

Silvolde - Het was op 1 januari van dit jaar een groot succes: het eerste Nieuwjaarsgala in Silvolde. Dit was ook het eerste grote evenement dat in het Mauritiusgebouw, de Mauritiuskerk nieuwe stijl, plaatsvond.

Het was nog even spannend of de aanpassingen van het interieur wel gereed zouden zijn, maar de banken waren op tijd verwijderd. Er was werk gemaakt van de aankleding en de live band bleek zelfs goed te horen in de grote ruimte. De Silvoldenaren stroomden toe en de meeste bezoekers hadden aan het verzoek voor passende kleding voldaan. Voor de organisatie, bestaande uit café 't Centrum en de Coöperatie Mauritius, genoeg redenen om dit feestelijke initiatief te herhalen.

Op 1 januari 2020 vanaf 16.00 uur wordt de live muziek verzorgd door de overbekende partyformatie KalibeR. Toegang 21-plus. Vorig jaar was het nagenoeg vol en daarom wordt er vroeg gestart met de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen. Vanaf zaterdag 26 oktober 21.00 uur zijn kaarten à 17,50 in de voorverkoop verkrijgbaar in café 't Centrum.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden